Back to work!

Då var jag tillbaka på jobbet idag då! Det var faktiskt inte så segt att gå upp i morse, men jag har under den senaste veckan börjat vakna tidigt både pigg och utvilad så rutinerna finns lite där redan. Sen att jag blir jättetrött på kvällen är ju en annan sak 😉

Som ni såg jobbade vi mycket med ridbanan igår, men vi la även lite tid på Axels projekt (kan ju faktiskt inte bara göra mina grejer!). Jaktsäsongen närmar sig ju och då måste man ju ha ett jakttorn, så det började vi (ja, främst Axel) med igår och färdigställer nog idag om vi hinner och orkar.

bild3

Jack hjälpte till såklart, haha. Det går jättebra med honom, det är en trevlig hund! Hans sämsta egenskap är att han stjäl mat så vi har lite ”problem” med kattmaten. Han hittar och äter upp den oavsett var vi ställer den ungefär och det räcker med att man går till ett annat rum så stjäl han den på två röda sekunder. Han gör det alltså när vi är hemma, det är inte att vi lämnar honom ensam. Vi har ju varit ute större delen av dagarna så det har bara hänt tidigt på morgonen och sent på kvällen, men oavsett så blir det ju lite synd om katten som inte får nån mat, haha. Annars kommer Katla och hunden väldigt bra överens. Katla var lite spänd de två första dagarna men är nu rätt avslappnad runt Jack som inte bryr sig så mycket om katten. Lite nyfiken ibland bara och kan gå fram och nosa lite på honom när han ligger i ”huvudhöjd”, vilket Katla har gått med på.

Vi har Jack hos oss tills helgen då Kaj och Tilda kommer tillbaka från Holland och jag och Axel kommer turas om att jobba hemifrån dessa dagar så han inte behöver lämnas hemma ensam.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.