Good day!

Kaprifol har fått ett par lugna dagar det senaste, främst för att vi har jobbat med ridbanestaketet så hon har blivit lite ”nedprioriterad”. Men hon har jobbat rätt hårt det sista så det passade ändå bra med lite minipaus, jag longerade henne för nån dag sen och igår fick hon vara lös på ridbanan för första gången. Jag hade fickan full av morötter och löslongerade henne lite och kallade in henne till mitten ibland, det gjorde hon fint. Hon fick busa lite också, men tog det ändå ganska lugnt faktiskt. De andra hästarna tog lite uppmärksamhet från mig, Calle går ju fortfarande i hagen bredvid (släpps in i dag) och det skriks lite och hålls på. Haha, Alice var ganska rolig i förrgår faktiskt. Hon är ju så himla feg med nya hästar, men när dem är på andra sidan staketet så är hon väldigt kaxig. Hon tog sats mot staketet i galopp med öronen slickade bakåt och framme vid staketet där Calle stod och ”couldn´t care less” stannade hon, dansade med bakdelen, vispade ilsket med svansen och SKREK. Sen gick hon därifrån, väntade en stund och så gjorde hon exakt samma sak igen, och upprepade det säkert fem gånger. Calle stod bara och stirrade på henne, precis vid staketet på sin sida. Så jag tror inte riktigt att Alices försök till att visa sig hög i rang funkade riktigt, haha. Lilla tanten.

Ridbanan från ”insidan” igår, tog ingen bild på Kaprifol faktiskt, kasst!

IMG_7756

Och en bonusbild från hästhagen i morse, när jag var och morgonrastade Jack. Alice andades, jag lovar 😉 Även Calle låg ner i sin hage, så var väldigt rofyllt och mysigt.

IMG_7768

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s