Torsdag

Ojojoj, inte helt lätt att komma tillbaka till vardagen och jobb efter tre veckors härlig semester. Men det ska väl bli bra så småningom också, och nästa vecka kan jag nog lite smått påbörja nedräkningen till nästa ”semester” kanske? Vi får se.

Vi har inte jobbat så mycket på kvällarna denna vecka ännu, i måndags byggde vi ju klart Axels jakttorn och i tisdags kväll blev det debut för Axel där uppe. Han tog en grävling faktiskt, inte så dumt med tanke på att vi hittade en massa otäcka hål i ena sommarhagen innan vi byte hage (vi har lagt igen dem såklart). Jag körde några kärror med jord till kanten av banan, men i övrigt tog jag det mest lugnt. Igår vilade vi båda två, vi hade lite lösa funderingar på att fortsätta med ridbanestaketet men när himlen öppnade sig efter att hästarna och hunden hade fått röra på sig var vi inte så sugna längre! Men idag kanske vi har lite energi kvar och kan sätta upp lite brädor!

Planen för Kaprifol de närmaste dagarna innefattar löshoppning i helgen (inviga hindren på riktigt, wiho!) och på måndag har jag bokat in nästa träning med Åsa! Dagarna där i mellan ska fyllas med nån dressyrdag, nån uteritt och nån handhästrunda tror jag. Får se lite!

IMG_37850

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s