Ridning och campingbesök

I går kväll kom Axels mamma, mormor och bror med flickvän till oss direkt från Holland. Det är broderns flickväns hund som vi haft hos oss i veckan så huvudsyftet var ju såklart att hämta honom. De åkte alla vidare i förmiddags så nu är livet tillbaka till det normala igen! Efter att alla åkt red jag Kaprifol på min nysladdade underbara ridbana! Trots lite mycket ”hetta” i huvudet på henne till en början så kom vi bra överens efter en stund och fick till det riktigt bra och vi var båda nöjda när vi var klara. 


Efter ridningen packade jag och Axel in oss i bilen och åkte till en camping i Uddevalla där min ena syster bott ett par dagar. Även min andra syster med familj kom dit och vi grillade tillsammans och umgicks lite. 


Nu är vi precis hemma igen och ska väl snart sova och ladda för en ny arbetsvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.