Underlagsfix

Efter löshoppningen igår la vi lite tid på att fixa underlaget, jag och Axel. Och traktorn. Först sladdade vi det och sen satte vi på plogen och förflyttade lite material från den värsta ”knölen” till hörnet närmast gödselstacken där det fattades en del. Sen krattade vi och sladdade det igen fast nu åt andra hållet, blev mycket bättre! Blir ju bättre för varje gång vi sladdar det också såklart, men nu är materialet relativt bra utspritt överallt.

IMG_43710

När vi var nöjda med underlaget för den här gången tog vi fikapaus, och sen tog vi tag i lite sågning, klyvning och stapling av den där vedhögen som fortfarande finns kvar. Den måste ha varit gigantisk från början, den tar ju aldrig slut! Men den minskar i alla fall, och det är ju huvudsaken. Nu tog jag ingen bild igår, men oroa er inte, det blir fler tillfällen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.