Sommardag

Trots frånvaron av Axel har jag haft en himla härligt eftermiddag! Jag blev kvar en timme extra på jobbet och det är ju inte så dumt att samla på extra flextid ibland, speciellt inte eftersom jag och Axel ska dra till Stockholm på fredag och behöver gå lite tidigare från jobben då. På vägen hem stannade jag på Ica och fyllde på lite frukost, tandkräm och lite smågodis. Jag köper nästan alltid lite godis när jag är ensam hemma oavsett om det är en måndag eller fredag, hihi.

Väl hemma gick jag ut till stallet och plockade in en gosig solvarm Kaprifol och gjorde i ordning henne för en runda i skogen. Hon var sådär underbar idag och perfekt ”tempererad” så rundan blev himla härlig. Jag tog Birgers väg och det är satans synd att den är så kort, 4km bara och det tog 35 minuter. Det går visserligen att sätta ihop den med en annan runda, men då blir det mer asfalt, och just nu är den egentligen ganska lagom för min del.

Jaja, 3km skritt och 1km sammanhängande galopp blev det ungefär, himla härligt! När Kaprifol var tillbaka i hagen igen gick jag in och åt tacos, och nu sitter jag i soffan med lite godis och min dator.

Axel verkar ha det bra han också, jag har fått lite otäcka bilder på vacker natur med norrländsk skog, sjöar och fin topografi och ja ni vet. Ikväll skulle de flytta tältet närmare sjön och även bada. Färsk björnbajs hade han hittat också, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.