Den 24:e

Även om sannolikheten att bebisen väljer att ta sig ut exakt på det beräknade födelsedatumet är väldigt låg, så är det ju ändå en liten magisk gräns som passeras just idag. En endaste månad kvar! Jag jobbar denna veckan ut och två till, det känns nog ganska lagom.

Bilder från skrittrundan i skogen igår, även Simon fick haka på 🙂

Och på tal om hästar – vilken EM-dag det var igår! Peder Fredricsson vinner den inledande tidshoppningen och hopplaget lägger sig på bronsplats! Även Douglas ligger bra till för vidare individuella chanser. Det är dock en lång resa kvar med hoppning idag, i morgon och två rundor på söndag och ALLA felen tas med från start. Men Peder har ju självklart bästa utgångsläget som den enda nollfelaren efter omräkningen från tidshoppningen.

En silvermedalj vanns i Paradressyren för svensk del och runtomkring halv tio på kvällen red dressyrlaget hem en bronsmedalj efter Tyskland och Danmark. Alla fyra svenska dressyrryttare kvalade även in till den individuella delen som fortsätter på fredag.

Och eftersom det här inlägget redan är rätt spretigt tänker jag nämna vår middag igår, haha. I förrgår styckade Axel upp rådjuret som han sköt förra veckan och det mesta gick i genom vår nyinköpta vacuumförpackare och in i frysen, men vi sparade lite nymald färs till gårdagens middag. Middagen bestod av biffar från eget rådjur, egen potatis, egna morötter, egen lök och egengjord gelé! Det är bara kossan som fattas så hade såsen kunnat vara gjord på egen grädde också, hehe. Det hade kunnat smaka hur som helst, och ändå vara gott faktiskt.

Namnlös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.