Godagens

Ja det är ju inte alltid så jättemycket spännande att skriva om nu när jag rider lite mindre och vi inte gör så mycket pyssel med gården på veckodagarna. Diana red Kaprifol igår så jag skyndade mig in och parkera mig i soffan framför hoppningens EM igår när jag kom hem efter jobbet, lite lyxigt! Sverige på guldplats både i lag och individuellt efter dag 2… Hoppas de kan hålla i det!

Efter kvällens middag sladdade vi banan, alltid lika tillfredsställande att se ytan bli så där slät och mörk och fin. Snart behöver vi fixa så vi kan harva den dock, nu har den satt sig ganska fint!

IMG_8034

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.