De närmaste planerna

Än är det ju relativt bra utomhusarbetsväder så vi kör vidare ute ett tag till såklart! De närmaste planerna för stallet är att städa upp efter höjningen av stalldörren (dörren ligger utanför tillsammans med lite brädor, cementblock mm). Axel har även köpt en ny slang till högtryckstvätten så den ska vi provköra i veckan och så ska vi se om vi kan få stallet rent och fräscht igen! Det är inte jätteskitigt faktiskt, det är mest lite bajsskvätt på väggarna i spolspiltan och gråsvarta fläckar på väggarna i ligghallen där hästarna har kliat sig. Och en del damm och spindelväv! Jag tänkte även passa på att måla hyllan där borstarna står, det blev ju aldrig gjort förra året. När stallet har torkat efter tvätten ska jag fylla upp med nytt fint spån i ligghallen, lagom till att hästarna går i denna hagen nästa gång.

Så här såg det ut när det var nymålat!

IMG_4105

Sen ska vi ta och försöka bygga en stalldörr också då! Det får nog bli helgens plan, men vi klurar nog lite på det innan dess och bestämmer hur vi ska göra den.

 

2 tankar på “De närmaste planerna

  1. Åh vilken mysig blogg!! Den ska jag följa. Vi verkar ha ganska lika liv… Renovering, hästar, bebis! 😉 Dock har jag ju inte kommit så långt med hästarna som du. =D =D

    //Nybörjarryttaren Christa Ajris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.