Dörrhålet

Det känns som en bra start på veckan när del ett i veckans plan blir gjort redan på måndagen! Efter kvällens middag delade vi upp arbetet lite; jag städade huset och Axel städade framför stallet efter helgens höjning av stalldörren. Jag har inga ”bildbevis” men så här ser i alla fall dörrhålet ut från utsidan numera. Tycker det blev rätt prydligt när dörren går upp till samma höjd som fönstren, i stället för två decimeter under som tidigare. De rekommenderade minsta måtten för stalldörrar är 1.20×2.20m, vilket den nu är ganska precis.

IMG_8073

Idag siktar vi på att klippa gräset och högtryckstvätta stallet invändigt, får se om det blir så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s