God morgon lördag!

Ännu en lördag är kommen och en riktigt solig och härlig sådan! Vi har precis ätit frukost, Axel har matat grisarna och snart ska vi bege oss ut till stallet och dra igång dagens projekt. Planen för dagen är att gjuta den där ”rampen” utanför stalldörren så det blir samma nivå som golvet. Dels för att det är snyggt och dels för att skottkärran (och andra grejer med hjul) slipper hoppa in och ut ur stallet. Sen får vi se om vi kan gå vidare med att bygga ramen till dörren plus själva dörren, eller om det blir för krångligt med en nygjuten platta bredvid. Vi tror att vi har alla grejer hemma till allt i alla fall 🙂

IMG_8073

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s