1:a september

Trots höstens officiella intågande har det varit en fantastisk sensommardag idag. Vindstilla och solsken, helt underbart!

Rebecka skulle rida den stora vita i stallet idag så vi bestämde att vi skulle sällskapa ut på en runda. Kaprifol var lagom taggad 😉

IMG_80988

Jag är för övrigt inne i en period där jag är grymt sugen på att träna dressyr, bygga upp hoppövningar, linda benen, lägga på matchande schabrak med mera, med mera. Men jag får vara nöjd med att jag lyckas få upp sadeln och orkar stå böjd tillräckligt länge för att få på bootsen, hehe. IMG_80999

Vi red rundan via skolan, det var ett tag sen nu så var kul med lite ”nytt”. Den är inte så lång heller utan ganska lagom för mig.

IMG_81001

Så här såg det ut:

IMG_8104

Stämmer ganska bra. Galopp ute i skogen är lättare än trav, därav avsaknaden av det sistnämnda. De röda prickarna i slutet av rundan är lite studs och passage förbi bockande kossor i en hage. I övrigt var Kaprifol väldigt trevlig idag, lagom pigg och glad 🙂 I morgon ska jag försöka löshoppa och på söndag rider Diana igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s