Löshoppning!

Gårdagens motion för Kaprifol blev löshoppning. Även Rebecka och Simon var med så under uppvärmningen fick hästarna springa genom banan tillsammans, det tycker dem alltid är lika roligt. Sen när vi byggde upp hindren lite mer ”seriöst” fick de gå en och en.

Kaprifol hoppade fint, hon rev nån gång precis när vi höjt lite men rättade sig fint till andra rundan. Vi hade lite kort avstånd fram till oxern så det blev lite trångt och hon hann inte få upp frambenen utan tog med sig den främre bommen. Vi hade med både vattenmattan och grinden och det hoppades fint utan problem, hon tittade till lite första gången men hoppade ändå.

De sista sprången låg på 1.00 m denna gången och sen la vi ner det så fick hästarna springa över låga hinder i båda varven som avslutning. Duktiga hästar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s