Nyfilade

Sådärja, då var hovarna tillsnyggade igen då! De fick bra betyg från Hovis, Kaprifols ena hov hade dock fått en liten spricka i ena trakten. Jag kollade aldrig hovarna på henne igår men i förrgår var den inte där så gissningvis har hon trampat olyckligt på en sten eller liknande. Det såg lite ut som en hovböld som var på väg ut, men jag har inte märkt av att hon skulle haft en hovböld och det såg inte heller ut som det fanns nåt där. Får hålla ett litet öga för säkerhets skull.

Alice fick stå i boxen medan Kaprifol verkades vilket gjorde henne helt hysterisk så jag tog ut henne i gången till slut vilket gjorde henne lite nöjdare. Kaprifol däremot halvsov både i gången under verkningen och i boxen när det var Alices tur, lite mer pli på den bruna tror jag bestämt.. Så himla skönt för övrigt att Kaprifol tar verkningen med sådan ro, minns när jag fick stå och konstant mata henne med hö eller godis när skoningarna drog ut på tiden men nu står hon så fint så hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s