Löshoppning, igen!

Tänk vad mycket roligt man kan göra när man har en ridbana på nära håll, löshoppning idag igen! Lite på grund av att jag inte rider så mycket just nu såklart, men också för att det är nyttigt och roligt såklart. Kaprifol var dock riktigt trött idag (och har varit ett par dagar) så det blev inte jättelivat och jag lät henne inte hoppa sig ännu tröttare direkt. Gissar att den senaste veckans väder har lite med det hela att göra så det blir nog bättre nu när de kan komma in i ligghallen igen från och med idag samt att vi börjar fodra med lite hö i morgon. Oavsett så kommer hon i alla fall få lite ledighet så fort vi varit på sista träningen för Åsa och trappat ner lite efter det.

Men hon hoppade lite i dag i alla fall! Även Simon och Calle var med och hoppade och idag körde vi lite fler och lägre hinder i stället för färre och högre som vi hade sist. Vi inledde med tre studs följt av ett galoppsprång och en mindre oxer. Kaprifol löste det hela fint, men som sagt, lite mer energi hade varit önskvärt. Vi växlade mellan henne och Simon och när Simon hoppade stod hon och gäspade och halvsov bredvid mig, trött liten häst!

Jag lät henne bara gå en runda när båda studsen var höjda och det har ni på film här nere:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s