Panel på väg upp!

Just det här momentet med att sätta upp panel i stallet är ett moment som jag länge velat göra, men som inte alls har varit på prioriteringslistan. Det bidrar ju helt klart till att stallet ser mycket mer färdigt och prydligt ut, samt att det inte blåser in lika mycket damm från väggarna. Nu när hösten kommer och vi vill få upp utebelysningen som vi köpte redan förra året har det dock närmat sig för detta momentet. Vi behöver nämligen panelen på plats för att kunna dra elkablarna till utelamporna samt lamporna till paddocken.

Vi började redan häromdagen med att sätta upp ”pinnar” längs med väggen som vi skulle kunna fästa panelen i. Fick inte riktigt nån bild på det, men vi har i alla fall satt upp pinnar både på kortsidan vid spolspiltan samt långsidan vid ligghallen.

IMG_8200

Igår när sista pinnen kom på plats kunde vi därför börja med panelen! Den kommer dölja en hel del ”fula” saker, haha. Panelen består av spont som vi har haft liggandes i över ett år, vi köpte ju på oss ett stort lass när vi la golvet, med tanken att det skulle räcka även till detta moment. Så det blir en extra bonus att bli av med brädhögen!

IMG_8202-1

Vi kom en bra bit på vägen igår och planen är att fortsätta idag och bli klar med i alla fall långsidan eftersom hästarna kommer få komma in i ligghallen under dagen. Förutom panelen på denna sidan ska vi även bygga en liten ”låda” eller ram över ligghallsöppningen. Men det ska nog inte vara så svårt!

IMG_8204

Det blir väldigt snyggt! Denna panelen kommer bli vit så småningom också, precis som den ovanför sadelkammaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s