Simon och Calle

Jag tänkte jag bjuder på några bilder på Simon och Calle från löshoppningen i söndags också. Det är alltid så roligt att se hur olika hästar tar sig an uppgiften. Kaprifol som var rätt trött tog det ju ganska långsamt men hoppade ändå relativt väl. Hon är ju fortfarande inte så rutinerad med flera hinder i rad så första rundan med studsen blev lite hackig, men hon lärde sig direkt till andra rundan.

Simon älskar att löshoppa och satsade med fart ända från hovspetsarna och studsade som en liten söt köttbulle över alla hinder. Kanske lite väl snabbt för att hans fina teknik ska komma fram, men han hade kungligt roligt i alla fall!

Calle är den ”riktiga” hopphästen i gänget och kliver över alla hinder som är lägre än 130 (typ). Han vet exakt vad det går ut på, tycker det är kul och gör det väldigt enkelt och elegant trots sin storlek. När Calle hoppade kom dessutom solen fram så hans bilder blev mycket finare, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s