Mys i skogen

Idag la jag lite extra tid i stallet och hos hästarna. De fick bland annat komma ut på en liten skrittrunda tillsammans, Kaprifol som handhäst och Alice som ”bärare”. Sen blev de lite extra pysslande och borstande inne i stallet efteråt och fick lite goda mineraler och allmänt kli.

Alice fick sen komma ut i hagen igen medan jag tog med mig Kaprifol runt bakom stallet till släpet och bilen som jag ställt fram innan. I morgon är det ju dags för ”sista” dressyrträningen på ett tag så tänkte jag skulle lastträna lite idag för att friska upp minnet lite. Det gick bra och Kaprifol fick ganska snart komma ut i hagen igen, nu med täcke på. Lite för varmt och soligt för täcke just då kanske, men det ska regna en del i natt och vi ska åka ”redan” vid halv nio-nio i morgon så tänkte hon skulle vara torr när jag ska göra i ordning henne. Jag hoppas att Kaprifol är på träningshumör i morgon, hon har ju som sagt varit lite trött det senaste, men jag tror nog hon kommer igång när det väl gäller. Sen väntar en lugn period för henne, det har hon förtjänat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s