Onsdag

Dagarna rullar ju ändå får jag säga. I går kväll efter en ganska tidig middag var Axel iväg på skytte på skjutbanan och när han kom hem gick vi ut och skruvade ihop och ställde ut hölådan för säsongen och la i en liten höbal till hästarna att smaska lite på. Börjar vänja in dem på hö lite smått nu, det finns fortfarande en del gräs att fylla magarna med, men i alla fall två av hästarna behöver lite mer än detta nu. Hösten är här helt klart!

Efter frukost idag ska jag gå ut till stallet och packa in sadel och träns i bilen och fixa i ordning släpet för Kaprifols dressyrträning för Åsa. Det blir ju som sagt sista träningen på ett tag så klurar lite på om jag ska göra henne lite extra fin och ta med kameran.

IMG_43916

Dessa träningar med Åsa har gett oss en otrolig skjuts framåt i utvecklingen och jag ser fram emot att ta upp träningarna igen, när det nu är möjligt. Främst ser jag ju fram emot att träna själv, men Åsa kommer nog få hjälpa oss att ”kickstarta” lite sen och rida nån träning innan jag tar över kanske. Ska jag rida själv måste ju nån vara barnvakt också men om Åsa rider träningen kan ju bebisen hänga med till ridhuset. Men vi får se, det ligger ju en stund i framtiden i alla fall, jag har nog en del muskler och kondition att träna upp lite själv innan jag ger mig på en dressyrträning igen, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.