Höstigt

Hästarna får nu hö i sin lilla hölåda och är nog ganska nöjda med det. De lämnar dock höet för att gå och äta gräs trots att de inte får jättemycket hö vilket ju är bra. Än går de i sommarhagen så även sen när vi byter till vinterhagen kommer det finnas lite gräs att pilla på ett tag. Jag hoppas kunna spara lite på vinterhagen en eller två veckor till, den blir ju ändå ganska hårt gången på under hela vintern sen.

Calle har kommit in ganska bra i flocken numera, och kan stå och äta med de andra utan att tjafsa även om de går runt lådan lite. Men det blir bättre sen när balen är ute så de har mat lite mer konstant samt att balen skiljer av dem lite bättre så att säga. Alice är ju lägst i rang som alltid och blir tjurad mot lite då och då av alla hästar egentligen, men står snällt vid sidan av och väntar tills matbordet blir ledigt så det verkar inte gå nån större nöd på henne. Queen gillar inte Calle, och Simon har förvandlats till världens mespropp sen Calle kom in i gänget och gömmer sig bakom Queen eller Kaprifol så fort han kan. Kaprifol får guldstjärna i uppförande precis som vanligt. Hon går verkligen bra ihop med alla hästar som hon får träffa. Precis i början med en ny häst blir hon ju väldigt ”vaktig”, framför allt mot Alice, men när det har gått över och hon har landat lite i den nya flocken så är hon sig själv igen och varken sätter sig på nån annan eller låter sig sättas på. Himla skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.