Lite produktiv

Idag har jag lyckats vara lite produktiv i alla fall. De senaste dagarna har jag kännt mig rätt seg och inte gjort så mycket, vilket ju egentligen bara bidrar till mer seghet. Men idag kom jag igång lite bättre och inledde dagen med att baka bröd faktiskt. Antalet gånger jag har gjort det i mitt liv kan jag nog räkna på en eller två händer, så det återstår att smaka på resultatet sen. Det ser ju ut som bröd i alla fall!


Jag har även målat en del i stallet men det får ni se först i morgon. Nu sitter jag nämligen på tåget till Göteborg där jag ska möta upp Axel så ska vi åka till IKEA tillsammans. Vi har ingen gigantisk inköpslista men lite smågrejer till bebisens rum ska inhandlas bland annat (lampa och matta till exempel). Får se vad vi kommer hem med för nåt skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s