Höstigt

Idag har det äntligen varit en dag utan regn så jag tog tillfället i akt och klippte gräset under eftermiddagen. Det var lite blött fortfarande men så väldigt högt så kände ändå att det fick gå. I övrigt har hästarna fått uppmärksamhet och jag har varit på ännu ett tio-minuters besök hos barnmorskan. Blodtycket var bra, hjärtljuden var bra och tillväxtkurvan såg ok ut. Magen var dock lite svårmätt idag då bebisen envisades med att ligga och försöka trycka sig ut genom huden typ, vilket han för övrigt gör ganska ofta. Nästa besök är på måndag nästa vecka, om bebisen inte har kommit innan dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.