Gårdagens

Axel jobbade hemma igår så jag gick upp samtidigt som honom så vi åt frukost tillsammans. Även om han jobbade för sig själv större delen av dagen var det ändå trevlig med sällskap hemma och vi kunde ju både fika och äta lunch tillsammans. På eftermiddagen la vi ca 40 min på vedhögen också, och sen lite senare åkte Axel till skjutbanan för lite skjutövningar med jaktlaget. Jag gick då ut i stallet och grejade lite; städade lite i mitt skåp och smörjde in lite lädergrejer bland annat. Det var även min mockdag igen så jag mockade, krattade lite på grusplanen och fyllde på hö. Än kör vi på småbalar men dem är snart slut så då kan vi ställa ut första stora balen, även den av hö så den ska hålla sig fräsch ett tag även om det blir soligare väder framöver.

Älskar det ljusa spånet i ligghallen! Och klockan har fått byta vägg också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s