En hylla

Efter två bra nätter sömnmässigt sov jag lite sämre i natt. Det är lite utav en blandning mellan att det är obekvämt att ligga ner på många sätt, att jag har lite sammandragningar/förvärkar samt att bebisen försöker trycka/sparka sig ut genom mina revben. Det sistnämnda är kanske det mest smärtsamma. Så när Axels klocka ringde gjorde jag ett sista försök till att sova men gav snart upp och gick upp och åt frukost ganska samtidigt som Axel åkte iväg. Det går alltid bättre att sova/ligga ner igen sen om jag har varit uppe och rört lite på mig en stund. Så efter frukost och lite pyssel gick jag och la mig igen och sov i omkring två timmar tror jag.

Mina dagar är ju inte så händelsefulla just nu direkt, men jag har faktiskt varit inne till Vårgårda en sväng idag. Vi har pratat lite löst om att skaffa en slags handduks-förvaring till badrummet på övervåningen, jag och Axel, och idag dök det upp en passande hylla på byns köp-och-säljsida. Så efter konsultation med Axel messade jag på hyllan och var tillräckligt snabb för att få den, så vid klockan ett hoppade (nåja, baxade) jag in mig i bilen och åkte några kilometer bort och fick med mig denna hem för två hundralappar:

hylla

Kanske aningens hög, men det går ju att kapa benen lite om vi vill ha den längre in mot väggen. Men jag blev ändå ganska nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.