Kvar tills i morgon

Liten update från BB-hotellet! I morse var vi hos barnläkaren och det mesta var bra. Lillen har dock ett litet blåsljud på hjärtat så vi får stanna kvar tills i morgon och då lyssna igen för att se om det försvunnit alternativt kolla med ultraljud för att se närmare på det om det är kvar. 

Han sover mycket och är en snäll bebis, han har dock inte riktigt fattat grejen med amningen ännu men det kommer väl. I övrigt mår vi fint och bor bra här tillsammans även om det såklart hade varit skönare att fått komma hem! Men i morgon förhoppningsvis!

1 tanke på “Kvar tills i morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.