Solig lördag

Fem dagar gammal nu och redan otroligt väluppfostrad, hehe. Inatt väckte han mig bara två gånger för mat och sov som en liten sten i sin säng resten av tiden. Hans frukost intogs i sängen framåt nio-tiden om jag minns rätt, och då var det inte direkt panik så att säga. Sen låg han kvar och gosade/tittade omkring lite med sin pappa medan jag tog en dusch.

Efter vår egen frukost gick vi ut i solskenet, en himla fin dag idag! Axel tog med sig Loke i vagnen och gick runt vinterhagen med släggan och gav alla stolpar en extra knuff ner i backen inför vintersäsongen. Efter detta fick hästarna byta hage och de blev väldigt nöjda med tanke på allt gräs som hunnit växa upp där sen sist.

IMG_8416

I vanliga fall hade detta blivit sista hagbytet för året, men det blir antagligen fiberdragning rakt i genom vinterhagen så det blir nog en extra tripp till den andra hagen senare i år. Får se, vi har inte riktigt hört nåt utan bara sett att de satt upp lite färgade pinnar härochvar de senaste veckorna (ursprungsplanen var att det skulle grävt hos oss i somras). Jaja, det återstår att se!

Jag klippte i alla fall gräset medan Axel fixade stolparna och sen var han klar lite före mig så han skördade resten av vår potatis. Loke vaknade ganska lagom tills jag var klar med hagbytet och vi gick då in och smaskade lite mjölk.

IMG_8418

När Loke var mätt och belåten la vi oss i soffan och sov han och jag under en gosig filt. Idag är det en lite mindre glamorös dag för egen del då min mjölkproduktion verkar ha utökats något enormt under natten så det är rätt ömt och spänt. Övriga kroppen passar på att vara lite extra mörbultad idag också, så soffläge är inte alls tokigt idag.

Axel lagade lunch medan jag power-nappade lite och när vi åt fick Loke sova vidare i sitt babynest. Kanske skulle tillverka ett i vuxen-storlek, det ser ju så fruktansvärt skönt ut… Haha.

IMG_8420

Nu ska Loke och jag titta på en mysig film och Axel har åkt iväg till skjutbanan med en vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.