Motionerad häst!

Ja min plan höll rätt bra faktiskt! Loke sussade vidare efter lite ”lunch” och vaknade inte när jag stoppade ner honom i vagnen och gick ut. Kaprifol fick komma in i stallet och blev lite snabbt avborstad, hon skulle ju inte ha nån direkt utrustning på sig. Grimma och longerlina bara! Sen gick vi alla tre ut till paddocken, Loke och vagnen parkerades utanför och så fick Kaprifol jogga lite på linan. Hon var pigg, såklart, men travade ändå relativt lugnt oftast. Detta väder gör henne lite extra på tå och hon blir även lite extra ”flockbunden” när hon inte varit ifrån de andra ordentligt på så pass länge.

När jag var nöjd lät jag henne vara lite lös och då pös det ut lite mer energi, hehe. Fick inte några bocksprång på film, men det kom allt ett par sådana också! En liten snutt hittar ni på länken här nere:

Film

IMG_84584

När hon fått busa runt en kort stund kopplade jag fast henne igen och joggade ett par till varv så hon taggade ner lite, och sen tog vi med oss Loke och skrittade av på skogsvägen. Inte den bästa vagn-vägen, men det gick ändå fint! Kaprifol skötte sig exemplariskt med barnvagnen också, hjulen var väldigt spännande när de var i rörelse.

IMG_8450

Sen fick hon komma ut i hagen igen och båda mina två var lite väl varma under täckena så jag plockade av dem. Det pölar lite då och då men det är inget ihållande regn längre. De har ju dessutom både fri tillgång på mat och ligghallen att gå in i och jag kan springa ut och ta på dem igen om det skulle vara så, haha.

IMG_8453

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s