3:e oktober

3:e oktober och en tisdag. Loke är tillbaka i sin vanliga skepnad i dag jämfört med gårdagens maraton-ätande så jag räknar med att kunna vara liiite mer produktiv idag samt att jag ska passa på att vila/sova lite själv också. Köket är röjt och tvättmaskinen är startad, känns som en bra start! Kanske blir det lite vila nu och om det är fortsatt uppehåll efter lunch går vi nog ut en sväng och får lite frisk luft och pussar på hästarna.

Kroppen börjar för övrigt kännas mer och mer som vanligt så det börjar allt suga lite efter att få sitta upp på en häst igen. Får se när det blir tillfälle. Om Loke fortsätter att sova gott när vi är ute sen tar jag nog in Kaprifol på banan och låter henne jogga runt lite på lina, småstarta igång henne lite!

IMG_8438

Japp, idag har han rosa på sig! Faktiskt det plagget som har passat bäst i storlek hittills, annars drunknar han i det mesta än, haha. Jag gillar när det är ”fötter” på kläderna också så man slipper leta efter de där sockarna som flyger omkring överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.