Jag har åkt häst!

Den här torsdagen inleddes med en rejäl sovmorgon för mig och Loke eftersom vi inte sovit lika bra i natt. Han har egentligen inte varit jobbig men velat äta nån mer gång än vanligt, samt lite längre tid än vanligt och så hade han en väldigt charmig vaken period nån gång runt fyratiden också. När vi var redo att stiga upp ville han ha ett ordentligt frukostmål också så min egen frukost hann aldrig intagas innan vi fick besök, igen 😉

Lite seg start på dagen helt enkelt, men den tog sig under eftermiddagen. Axel åkte till en vän till familjen och grejade lite med sitt vapen och tillhörande kulor inför älgjakten nästa vecka och jag och Loke myste i soffan. Vi växlade mellan att halvsova lite och i övrigt var han vaken riktigt mycket så vi satt och snackade massa skit 🙂

Och sen när Axel kom hem, då sadlade jag Kaprifol och så gick vi på en skrittrunda tillsammans med Axel med Loke i vagnen. Balsam för själen! Det gick bra att sitta i sadeln, lite ömt och nåt stygn skaver aningens, men i övrigt kändes det jättebra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.