Två veckor

Ja tiden rullar ju onekligen på, idag blir lille Loke hela två veckor gammal. Det mesta känns numera ganska ”naturligt” i vardagen, när vi är inne och grejar och så. Ute i stallet känns det fortfarande lite konstigt och en del av mig blir liiite frustrerad ibland av att gå hemma och vara ”ledig” dessa fina soliga dagar men inte kunna ge mig ut på en ridtur på samma sätt som tidigare. Men jag vänjer mig väl vid det och vi kommer såklart hitta lösningar för att jag ska kunna fortsätta med min hobby (mitt liv, hehe) på någorlunda vis när vi landat lite mer i rutiner mm. Min kropp verkar ha återhämtat sig nästan helt nu också så någon dag framöver ska jag se om jag kan lyckas rida ett litet pass på banan medan Loke har ett av sina längre sovpass under dagen. Tömköra ska jag göra innan dess också tänkte jag, det är ju mycket jag kan göra på min fina ridbana så det blir ju mest uteritterna som blir ”lidande”. De får läggas på helger eller kvällar helt enkelt, när Axel kan vara med Loke 🙂

Idag har båda hästarna fått skritta lite i alla fall och nu myser Loke och jag i soffan och Axel är snart på g hem efter sin första älgjaktsdag. Laget har fällt ett vildsvin och en älgkalv så nu är det även fritt fram för de där två vuxna djuren under de fortsatta dagarna. Axel hade sett en kviga under morgonkvisten, så det finns ju några som gömmer sig ute i buskarna!

IMG_83460

1 thought on “Två veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.