Barnavårdcentralen

Idag har vi haft en ganska välfylld dag, jag och Loke, fast vi bara haft två saker inplanerade. Men allt tar ju gärna lite längre tid med en bebis ”på släp”! Först ut var vårt första besök på BVC och även första utflykten med bilen bara Loke och jag. Loke har nu spräckt 4kg-gränsen och väger 4060g, är 2cm längre än födelselängden och har ett huvudomfång på 37cm. Mycket mer än så var det inte denna gången. Nästa besök om 12 dagar!

När vi var hemma igen hann Loke äta lite, blöjan byttes och sen fick vi gå ut till stallet och möta upp Hovis. Hästarnas hovar blev raspade och tillsnyggade och när de båda var klara fick Alice gå ut i hagen igen och Kaprifol fick gå på promenad med mig och Loke i vagnen.

Himla fint väder!

Nu är båda hästarna i hagen igen och Loke och jag myser lite i soffan och tänker nog inte göra så mycket mer idag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s