Dressyrat!

I natt hade vi en exceptionellt bra natt, det dumma var dock att vi tajmat in doktors-besök för min bil idag så klockan ringde vid sextiden för oss alla tre. Strax efter sju lämnade vi min bil hos doktorn i Vårgårda och Axel körde hem mig och Loke igen. Vi var pigga och glada en stund men sen tog vi nån timmes powernap faktiskt. Vid tolvtiden var det dags för nästa sovstund för den lille så jag rappade mig som tusan och bytte om och Kaprifol var duktig nog och stod precis utanför stallet. Jag gjorde i ordning henne för ridning och sen skrittade jag fram henne för hand så Loke och vagnen kunde hänga med.

IMG_86658

Sen parkerade jag vagnen utanför ridbanan, höll alla tummar korsade och hoppade upp i sadeln på min bruna springare. Första gången på ridbanan utan gravidmagen! Kaprifol kändes jättefin och när hon kommit igång lite frustade hon så nöjt så, kändes som även hon var nöjd över att få jobba lite igen.

IMG_86666

Jag red mest i skritt och trav och precis när jag tagit en liten galopp i ena varvet vaknade Loke, så då fick jag hoppa av och så skrittade jag av Kaprifol lika dant som vi började. Då somnade Loke igen, men vaknade så fort vagnen stannade inne i stallet, hehe. Han var lite missnöjd medan jag plockade av Kaprifol grejerna och släppte ut henne i hagen igen, men snart kunde han få lite mera mat så blev han nöjd och glad igen.

Det var himla härligt att rida lite mer ”ordentligt” i alla fall, även om det blev lite kort. Det känns bra i kroppen att rida även om magmusklerna och konditionen har lite att jobba på, så för den sakens skulle passar det ju ganska bra med korta pass så här i början så vi kommer igång lite lugnt!

Resten av dagen har vi mest myst i soffan och jag har röjt lite här hemma under en av Lokes längre sovpauser. Nu på eftermiddagen skulle vi egentligen hämta min bil från doktorn också, men Axel har fastnat i bilkö på vägen hem så vi får se om vi hinner innan de stänger. Annars får vi lösa det på nåt annat sätt helt enkelt.

IMG_86656

Söta Loke i sitt ”poop-face”, haha.

1 thought on “Dressyrat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.