Kvällspromenad

Planen för igår var egentligen att jag och Rebecka skulle hitta på nåt med hästarna men mängden regn som kom ner från himlen var ju ofantlig. Vi var ute i stallet tillsammans i alla fall och jag pysslade om mina två lite enkelt och bytte täcke på Alice. Senare på kvällen blev det dock lite bättre väder så jag stoppade Loke i selen och så gick vi en promenad med Kaprifol. Det var skönt att komma ut lite igen, det blir lätt att jag fastnar lite i soffan under eftermiddagarna nu när jag ensam och vädret är lite tråkigt. Men nu fick vi lite frisk luft och motion!


Loke höll sig vaken ända tills vi kom ut till gärdena, sen sov han så gott så. img_8763

1 thought on “Kvällspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.