Tjockisbebis!

Inte konstigt att det blir allt tyngre att bära, Loke har gått upp exakt 0.5kg sen senaste besöket hos BVC och väger nu in på 4565g. Och då var han ändå alldeles precis ny-bajsad! Han har även växt på längden (tur det) och är nu 55.5cm lång. Längden har i alla fall ”hittat sin kurva” nu medan vikten fortfarande pekar rakt uppåt, haha.

Barnmorskan höll även upp en gul rund leksak framför hans ögon och kunde konstatera att han fäster blicken på den samt följer den med blicken när den rör sig. Vi konstaterade även tillsammans att han sprattlar lika mycket med benen och armarna, mycket man ska ”kontrollera” under utvecklingens gång helt klart! Loke var förvånansvärt pigg, glad och vaken under besöket, med tanke på att han i princip inte sovit mer än små-slumrar sedan vi gick upp vid åtta i morse. Han somnade gott i bilen på vägen hem i alla fall och bortsett från en liten mat-påfyllning precis innan vi gick ut på vår promenad vid kvart över två har han fortsatt sova sen dess. I skrivandes stund är klockan halv fem och vi har varit ute på en 50min lång promenad med Kaprifol på släp och mockat lösdriften. Eftersom han fortsatte sova när vi kommit in har jag även dammsugit nästan hela huset och stoppat i mig lite äppelkaka under tiden som jag knappar på tangenterna här. Inte alls dumt! Nu ska vi softa lite tänker jag, och sen dröjer det inte jättelänge innan pappa Axel är hemma igen, hihi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.