Sabeltandad kabeltrumma

Jag är precis inkommen efter en uteritt på min bruna häst! Hon kändes alldeles lagom pigg och glad tills vi i godan ro kom skrittandes genom skogen och en sabeltandad kabeltrumma störde vår ro. Den hade mage att ligga helt stilla bredvid vägen och se livsfarlig ut. Kaprifol grävde ner hovarna i marken och hjärtat bultade som om hon just gått ett galopprace. Jag fick till slut hoppa av och leda henne förbi, högst motvilligt men vi kom förbi till slut. 

Efter detta var dock elden tänd samtidigt som det blev hemväg, samtidigt som vi kom in på Birgers väg vilket, tyvärr, oftast betyder galopp. Det blev lite diskussion om i vilken hastighet vi skulle ha, men det gick ändå helt okej. Jag travade några varv på vändplanen och fortsatte sen trava uppåt en bit innan hon fick galoppera, hyfsat långsamt. När vi var uppe skrittade jag ner igen och galopperade en gång till innan hon fick skritta hem på långa tyglar. Svettig trots klippt men hon torkade snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.