Dressyrpass

Hej vad det går med motion av häst! Så himla glad över att jag har möjlighet att rida så mycket som jag gör, det underlättar ju enormt att hästarna är så nära såklart plus att jag har min underbara ridbana. Jag hinner lätt rida mellan Lokes mat-intag, och skulle jag inte hinna så är det bara för Axel att ge honom lite ersättning, det smakar minst lika bra säger Loke. Idag har Axel jobbat hemifrån så vid tvåtiden när Loke sov som bäst stack jag ut till stallet och red Kaprifol på banan, och Loke hade inte rört sig ur fläcken medan jag varit borta, haha.

Kaprifol var fin och hade en härlig energi. Jag hade en lite bättre plan för passet idag och kände att jag fick till det ganska bra och red relativt intensivt med ett par aktiva skrittpauser. Speciellt galoppen kändes väldigt bra och efter den fick jag bättre koll på vänstervarvet i trav. I slutet red jag ”fyrkanten” i skritt och fick med mig henne runt i hörnen riktigt bra. Börjar bli lite sugen på att få till en träning med Åsa, ska nog se om jag och Loke kanske kan ta oss dit någon dag så kan Åsa rida ett ”repetitionspass” och ge mig lite läxor. Jag är sugen på att träna själv också såklart, men då måste jag ju ha nån med mig och det blir lite bökigare. Det skadar inte om jag kommer igång lite mer själv innan dess också, så jag orkar en hel träning, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s