Besiktigad bebis

Idag på morgonen har vi varit med Loke hos barnmorskan och den här gången var det även en läkare på plats. Först blev han som vanligt vägd (4945g) och mätt (57.5cm) och sen tog läkaren över. Hon lyste i ögonen och i munnen och kände igenom magen, testiklarna och höfterna och så lyssnade hon på hjärtat. Lite extra noga skulle jag tro eftersom Loke hade ett blåsljud vid födseln, men det var fortsatt borta. Hon höll även upp honom och såg hur han orkade hålla upp huvudet och det gjorde han bra. Allt godkänt alltså! Till sist fick Loke sitt livs första vaccin; mot ROTA-viruset som ger svår diarré hos barn under tre år. Det gavs i vätskeform i munnen så det var inte så otäckt tyckte Loke utan det gick ganska smidigt.

IMG_8895

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.