Tisdagsmorgon

Eftersom Axel var ledig igår känns det som måndag idag fast det ju faktiskt redan är tisdag. Vi fick gjort en del ute igår, jag mådde bättre och Loke har ett par riktiga sov-dagar för tillfället så vi kunde jobba många timmar medan han sov gott i vagnen. Under förmiddagspasset fick traktorn jobba lite, vi blev nämligen inte nöjda med att ha traktorvagnen bredvid fårens ”box” för det blev för trångt. Så vi flyttade omkring på lite redskap så vagnen står nu i ett av ”garagen” bredvid den gamla skolan. Båten står fortfarande i stora ladan men den kan vi nu flytta tillbaka till bredvid fåren för den tar mycket mindre plats än vagnen.

Sen har vi även byggt foderbord och ”boxdörrar” till fårens lilla hus men eftersom jag var väldigt dålig på att ta bilder under gårdagens jobb får ni se detta senare när jag hunnit ta lite bilder i dagens dagsljus.

Ni får en bild på den här supersöta killen i stället. Idag har han sina ridbyxor på sig, hihi! De är lite stora fortfarande men jag tror att han snart kommer ha växt ur dem midje-mässigt så får passa på innan det händer! Får ta lite finare bilder när han är vaken sen, men här var han så söt så jag kunde inte låta bli.

IMG_9061

Jag måste få visa en bild till också när vi ändå är inne på roliga presenter. Den här mobilen har Kaj och Tilda gjort!

IMG_9062

Hur söt som helst och matchar ju Lokes rum perfekt! Nu hänger den i köket dock eftersom vi inte använder Lokes rum ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.