Fårterapi

Trots att fåren nu bott hos oss sen i söndags var det först idag som Kaprifol fick se dem för första gången. De syns ju inte från hagen däremot lite från paddocken men vi har bara varit där medan det varit mörkt och då har hon inte sett eller hört dem. Men idag så! Simon och Rebecka hängde med oss också, helt oplanerat men Rebecka kom till stallet precis när jag tog Kaprifol ur hagen så vi joinade helt enkelt.

Innan vi ens kom fram till fårhagen noterade Kaprifol att det var ett nytt staket vid vägen, skumt alltså! När vi sen kom runt hörnet och hon såg och hörde fåren gjorde hon stora ögon och stirrade på de ulliga bollarna som nyfiket kom fram till staketet. Men mycket farligare än så var det inte, Kaprifol försökte nosa på den modigaste tackan (nr 31, min favorit) men så fick tackan en stöt av staketet så då flög vi alla åt var sitt håll i princip. Lite taskigt helt klart. När vi sen gick iväg på vår promenad och fåren följde efter på sin sida staketet var det lite läskigt, men inte så farligt.

Efter vår promenad via Genvägen släppte vi hästarna i paddocken så de fick trava och galoppera lite kort och de brydde sig inte så mycket om fåren där, vilket ju är skönt.

2 thoughts on “Fårterapi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s