Skutt och gräs

Loke somnade fint i vagnen på vägen till hagen för att plocka in Kaprifol, så Kaprifol fick hänga med ut ur hagen och efter en kort promenad gick vi in i paddocken där hon fick trava runt lite. Hon spanade allt lite efter fåren, men blev besviken eftersom de höll sig inomhus idag. För att göra det lite roligare (utan att anstränga mig för mycket, hehe) tog jag fram sockerbitarna och byggde en mini-mur som Kaprifol glatt skuttade över. Lyckades få det på bild efter ett par misslyckade försök!

Efter den enkla motionen gick vi längs skogsvägen en bit och stannade ett par gånger för att mumsa lite gräs.

Även Alice fick komma ut ur hagen idag och hon blev lite borstad och tvättad i rumpan. Hon äter en himla massa skit i hagen nu och blir därför lite lös i magen, kanske i kombinationen med hösilaget. Även svansen fick sig en omgång när jag ändå höll på och slabbade med vatten. Kanske håller sig ren en eller två dagar! Sen fick även hon äta lite gräs runt stallet och vi gick runt fårhagen i hopp om att visa ullbollarna Alice, men de var som sagt inomhus (jag vet det, de har inte rymt alltså). Det var först när vi gått runt halva hagen som Alice ens noterade staketet tror jag, eller så var det där hon kände lukten av fåren för då fnös hon lite och tittade lite mer intresserat. Vi får göra ett nytt försök en annan dag när fåren är ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.