Barnträff

Idag på förmiddagen har jag och Loke varit på ”äventyr” i form av barnträff med sångstund borta i församlingshemmet vid Asklanda Kyrka. Jag tänkte att det var längre bort än det faktiskt var så vi tog bilen, men är det bra väder nästa gång kan vi faktiskt promenera med vagnen. Det är bara 1.5km såg jag nu på kartan, hehe.

Loke var liite skeptisk när vi åkte iväg.

IMG_9149

På plats träffade vi ett gäng andra barn i lite olika åldrar, och de som var mest ”intressanta” var förstås de som är födda i år precis som Loke. Det var hela fem andra 2017-bebisar på plats utöver Loke så det var riktigt roligt, de kommer ju hamna i samma klass när de blir lite äldre. Det verkar som att det har fötts ca 7-8 barn i byn i år, varav bara två flickor, så det blir nog ett livat gäng. För egen del var det kul att träffa lite vuxet folk i byn också såklart!

Besöket började med sångstund där det spelades gitarr när vi sjöng och så var det lite sånglekar osv. Loke kunde kanske inte riktigt vara med på allt, haha, men han lyssnade och tittade med stora ögon. Efter sångstunden gick vi en trappa upp i det stora huset och fikade och satt och pratade och de större barnen (de äldsta var 6år tror jag). Loke somnade under sista delen av sångstunden och sov sen ganska länge innan han vaknade, åt lite och sen var han jätteglad och satt och flinade åt det mesta. Så söt 🙂 Nu har vi precis kommit hem och han hann äta lite innan han totaldäckade i min famn, kan tänka mig att han sover resten av dagen ungefär.

1 thought on “Barnträff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s