Upp i sadeln igen

Idag har jag äntligen ridit igen efter att jag varit sjuk. Kaprifol vilade över helgen men har sen rört på sig på lite olika sätt, men det var som sagt först idag som jag satt upp igen.

Premiärridning i lampans sken blev det också! Det var faktiskt bättre ljus än vad jag trodde det skulle vara, inga problem att styra runt! Den här bilden är nog ganska realistisk, men det känns ljusare när man är där ute tycker jag:

IMG_5663

Kaprifol var lite spooky till en början men blev sen riktigt fin och hade ett trevligt gung i traven. Ingen dum premiär alltså! Får se vad helgen kan bjuda på i ridväg, ska försöka komma ut i skogen nåt tror jag! Men nu blir det fredagsmys och idol 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.