Lasering av tak

Snön har fortsatt falla större delen av dagen så vi bestämde oss för inomhusarbete idag, ganska skönt att kunna välja 😉 Igår kväll laserade vi taket i hallen på övervåningen första gången och idag la vi på andra och sista lagret. Lasyren gör det inte helt vitt utan det lyser igenom lite strukturer från träet, men det blir ju avsevärt ljusare! Taklisterna och spaljen vid trappan kommer bli helt vita.

Vi har även börjat med dörr-och golvlisterna i form av spik-urdragning och spackling av hål. Snart dags för slipning och sen målning av dessa! I veckan köper Axel hem renoveringstapet som ska upp på väggarna innan vi sen målar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.