Produktiv morgon

Idag har Loke bestämt sig för att ta en ordentlig sovmorgon men jag var faktiskt lite för pigg för detta så jag har hunnit med lite småsaker innan han ens gått upp för dagen. Tvätten är inlagd i garderoben, blommorna är omhändertagna, de sista listerna är spacklade och frukosten är uppäten! Just nu ligger Loke i sitt nest och sover på köksbordet och det ser nog ut som att han kan vakna ganska snart i alla fall. Får se vad vi hittar på då!

IMG_9201

Någon gång under dagen ska vi i alla fall gå ut och se till alla djuren här på bondgården, haha. Det är -4 ute och vindstilla och snön ligger fint kvar. Igår fick vi äntligen använda vår plog till det som den är inköpt till, nämligen ploga snö! Vi har ju förflyttat grus och sten och lera med den, men nu var det premiär i snö! Och det funkade ju fint 🙂

IMG_9197

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.