BVC-besök

I förmiddags var det dags för två-månaders kontrollen på BVC för Lokes del och i samband med detta lite extra samtal om mitt mående såhär en tid efter hans födelse. Jag kunde med gott samvete berätta att jag mår bra, känner att jag har möjlighet till lite egen tid och aktiviteter och jag försäkrade också att Axel inte misshandlar mig eller Loke vare sig fysiskt eller psykiskt. Bra va? 😛 Skämt åsido, bra att det tas upp tycker jag.

Loke somnade i bilen på väg dit och fortsatte sova i väntrummet och inne hos barnmorskan så vi började med samtalet och lagom tills vi var klara med det slog han upp sina små ögon.

IMG_9376

Loke fick då bli avklädd och vägd och mätt i vanlig ordning, och han fortsätter växa exemplariskt: 5420gram och 59 cm lång är vi uppe i nu och som ni se nedan följer han kurvorna så fint så.

Skärmavbild 2017-11-24 kl. 14.34.46

Han fick även visa hur duktig han är på att lyfta huvudet när han ligger på mage och passade även på att charma barnmorskan med sina söta leenden. Vi bokade tid för nästa kontroll också och nu glesnar besöken lite och det dröjer nästan en hel månad tills dess. 18 december blir det och då är det dags för vaccination igen, både i munnen och en spruta i vardera lår. Kan ju bli lite otrevligt för honom kanske.

2 thoughts on “BVC-besök

  1. Vilken tur att han följer sin kurva den lille sötnosen, 🙂

    Det var inga frågor om du slår Axel ?

    Skall man tolka det som att det är ok ?

    *flinar fånigt*

    • Nope! Men vi pratade faktiskt om att det ju bara är mamman man pratar med, och aldrig pappan. Men det är väl inte så vanligt att pappan blir misshandlad hemma, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s