Lister

Jag och Loke gick upp vid strax efter nio idag (som vi typ alltid gör eftersom Loke verkar vara programmerad till att vakna klockan 03, 06 (eller ibland 05 och 07) och 09). Jag åt frukost och så satt vi i soffan och pratade och lekte lite och sen när klockan närmade sig elva ville han ha mat och efter det brukar han somna. Idag var han först lite seg-sövd så jag stoppade honom i selen och började greja på övervåningen och då dröjde det inte länge innan han somnade.

Jag tog i tu med att måla dörrlisterna i badrummet samt de sista dörrlisterna till hallen. Det är fyra dörrar och ett fönster i hallen, så det blir några lister att måla!

I badrummet har vi målat taklisterna en omgång och det ska målas en gång till där, i övrigt är badrummet klart för nu. Vi vill byta ut duschkabinen och handfat-möbeln + spegeln ovanför där inne också nån gång, får se när det blir. Till hallen har Axel köpt renoveringstapet i veckan så det ska vi kanske börja med i helgen om det blir någon tid över efter jakten. Jakten för dagen är avslutad sedan en dryg timme tillbaka, laget fällde en älgkalv och Axel sköt ett vildsvin som de nu håller på att ta hand om. Precis vad vi behövde, mera kött! Hehe.

Jag är nu precis inkommen från stallet efter en härlig runda med Rebecka, hästarna och Loke. Jag red Kaprifol och travade ett par omgångar med Simon på släp, och så tog jag en ensam galopp också där Kaprifol fick sträcka ut ordentligt, det var välbehövligt och härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.