Måndagsdis

Då var det måndag igen och ny vecka! Denna vecka bjuder bland annat på föräldraträff på torsdag, Uppsala för Axels del och ett Gullspångs-besök för min och Lokes del. Men idag har vi varit hemma och i förmiddags hade vi ett par timmar ute och lyckades passa in det ganska bra mellan regnskurarna. Fåren fick mat och vatten, lösdriften mockades och Kaprifol fick promenera samt trava lite i lina på gärdet. Och smaka på lite gräs!

Under eftermiddagen fick Loke roa sig själv i några minuter medan jag målade klart de sista listerna till hallen, skönt att få det avbockat! Listerna i badrummet är fortfarande inte helt klara dock, men det finns ju en gräns för hur länge en bebis är nöjd och glad på golvet!

IMG_94648

Nu är snart Axel på g hemåt och ikväll äter vi ryggbiff och kantarellsås!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.