En till dag

Tisdag var det idag då, gäller att hålla ordning på dagarna när man är hemma såhär och de flesta dagarna ser ganska lika ut. Huvudaktiviteten för idag är en dejt med Rebecka och vi tar nog vår vanliga barnvagnsvänliga runda med hästarna.

Lite bilder från de senaste dagarna, varav den sista är från idag!

Loke gillar att sitta med ryggen mot mina (eller Axels) lår, vi sitter ofta så och pratar om nåt skoj eller sjunger sånger ur barnkammarboken vilket han tycker är jätteroligt, därav alla glada miner från den vinkeln 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.