Gullspångsdagar

Dagarna i Gullspång har varit bra. Resan dit gick helt okej, Loke sov till Skara ungefär och var sen ganska missnöjd så efter ett par misslyckade försök med att stoppa in nappen stannade jag i Götene och matade honom lite. Det hjälpte en kort stund innan han återigen blev missnöjd men då somnade han faktiskt ändå sen och sov tills vi kom fram till Gullspång. Vi var framme vid halv två ungefär tror jag och jag och mamma åt då middag (hade med mig rådjursstek!) tillsammans och lite senare kom Camilla och barnen på besök. Jag hade hoppats att träffa Peter och barnen också men Mio hade feber så de fick bli kvar hemma.

Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll och Loke skötte sig fint såklart, fast han hade lite svårt att komma till ro för det var så mycket nytt. Han sov ca 40min i mammas famn och småslumrade lite vid maten hos mig, annars var han vaken ända till strax före tio på kvällen. Då somnande han dock och bjöd på den bästa natten hittills med vak endast vid 05 och 07.30, de ni!

På lördagen tog vi en promenad med barnvagnen och kikade runt lite i by, skolan genomgår en stor ombyggnation som vi kikade på bland annat. Sen är det ju alltid kul att gå runt i sitt gamla kvarter och se vilka som har målat om huset och byggt garage mm, haha!

Sen åt vi lunch jag och mamma och sen när Loke somnade vid ett packade vi in oss i bilen och åkte hemåt! Jag fick stanna två gånger och Loke sov i princip hela resan hem på ca två timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.