Sicket svin

Vildsvin alltså. Under jakten förra helgen sköt ju Axel ett vildsvin och den fick hänga och gotta till sig fram tills i lördags kväll då Axel styckade sin halva. Vi vacuumpackade alla köttbitar och så sparade vi späck och det som skulle bli köttfärs tills dagen efter, igår alltså. Under eftermiddagen igår satte vi igång med vår ”korvfabrik” igen och malde kött och späck till korv och så gjorde vi även tre förpackningar med bara köttfärs också. Vi gjorde två olika korvar på vildsvinet; den holländska korven och chorizo. Sist vi gjorde den holländska korven försökte Axel röka den själv ute i grillen, vilket väl gick sådär men ändå relativt okej. Denna gången ska vi låta Håkan på Romnefall röka dem ordentligt! Ska bli gott att prova sen.

Jag har inga bilder på vare sig vildsvin eller våra korvar, men kan bjuda på bilder på söta Loke när han provar sin tidiga julklapp från sin mormor i stället!

1 tanke på “Sicket svin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.